Hírek

2016.03.30. 09:16

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat eljárást. A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. március 24-én 7 óra és 8 óra közötti időben Nagykanizsán, a Csengery úton egy ismeretlen forgalmi rendszámú és ismeretlen típusú személygépkocsi nekiütközött egy lezárt állapotban lévő, szabályosan várakozó Opel Corsa típusú személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrének, majd az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 93/312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!