Hírek

2016.04.08. 06:33

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség

A zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20010/604/2016. bűnügyi számon indított nyomozást közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. április 4-én 7 óra 45 perc körüli időben Zalaegerszegen ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú személygépkocsijával a Petőfi Sándor úton közlekedett a Vizslapark felé, amikor a Petőfi Sándor út és Ady Endre út kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező, az Ady Endre úton közlekedő kerékpáros számára, aki az ütközés elkerülése érdekében fékezett és elesett.

A balesetben érintett felek egymással beszéltek, majd a személygépkocsi vezetője a helyszínt elhagyta.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 92/326-850-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!