Hírek

2017.03.27. 13:02

Ittasan árokba borult, majd az erdőbe futott a rendőrök elől

Zalaegerszeg - Oldalunkon korábban beszámoltunk arról a balesetről, amelyik vasárnap délután fél négy körül történt a 74-es úton a nagypáli elágazótól nem messze.

Arany Gábor

Egy Zalaegerszeg felé tartó Peugeot személygépkocsi 42 éves vezetője előzni kezdte az előtte haladó gépjárművet, ám a manőver befejezése után megcsúszott járművével és a vízelvezető árokba borult. A balesetben az autóban utazó nő súlyosan megsérült.

Fotó: Pezzetta Umberto

A rendőrség hétfőn kiadott tájékoztatásából derült ki, hogy a  gépkocsi vezetője ittas volt. Feltehetően ezért nem várta meg az egyenruhások kiérkezését, hanem a baleset után  befutott az erdőbe. Hiába menekült el, mert a  rendőrök  húsz perc alatt elfogták, és az alkoholszonda igazolta a sofőr ittasságát. A 42 éves férfit további mintavételre előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és közúti közlekedési baleset okozása miatt büntetőeljárást indítottak ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!