Hírek

2017.01.26. 14:27

Jogsi nélkül balesetezett a papírrendszámos autóval

Lelépett a koccanás helyszínéről az adatainak hátrahagyása nélkül.

A gyanúsított 2017. január 24-én 14 óra körüli időben Letenyén, a Béc utcában Mazda típusú autójával nekikoccant egy másik gépkocsinak, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről. A járőrök a férfit rövid időn belül a lakóhelyén ellenőrizték.



A sofőr, valamint a jármű adatainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a külföldi forgalmi engedéllyel rendelkező személyautó hátuljára a 20 éves férfi egy másik gépkocsira kiadott hatósági jelzést, előre pedig egy papírból készített rendszámot rögzített, továbbá az is kiderült, hogy a gyanúsított vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

Az autó vezetőjét a nagykanizsai rendőrök az otthonában elfogták és előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a személyautón elhelyezett rendszámokat lefoglalták.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!