Hírek

2016.04.07. 15:41

Becsehely lett a járás legjobbja

Letenye - Csütörtökön a letenyei sportpályán került megrendezésre a járási katasztrófavédelmi verseny. A megmérettetésen négy általános iskolás csapat vett részt.

Mirkó Imre

Cselényi József Attila századostól a Letenyei Katasztrófavédelmi Őrs parancsnokától megtudtuk, a felmenő rendszerű ifjúsági verseny során a megyei forduló állomáshelyeit építették meg a kisvárosban is.

A győztes becsehelyi csapat. (b-j) Rádi Márk, Horváth Péter, Balassa Istvánné felkészítő pedagógus, Tóth Réka, Kanizsai Szilárd Erik

A megoldandó feladatok között szerepelt kerékpárügyességi, közlekedésbiztonsági, árvízvédelmi, veszélyes anyagok azonosítása, tűzoltási, térképészeti, tájolóhasználati, szelektív hulladékgyűjtési, lakosságvédelmi versenyszámok. A közel négyórás katasztrófavédelmi versenyt a becsehelyi iskola csapata nyerte meg, második a letenyei, harmadik a muraszemenyei és negyedik a bázakerettyei tanintézmény gárdája lett. A becsehelyi csapat az április 19-i Zalaegerszegen rendezendő megyei versenyen képviseli a letenyei járást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!