Hírek

2015.07.04. 16:33

Beszakadt az aszfalt!

Valószínűleg a tikkasztó hőség is közrejátszhatott abban, hogy Hosszúvölgy település Petőfi utcájának egy pontján szombaton beszakadt az útburkolat. A gyors beavatkozásnak hála baleset nem történt.

Benedek Bálint

Az aszfalton a polgármester, Bali Vera (képünkön) szerint egy nappal korábban láttak egy kisebb lyukat, ám akkor még nem tulajdonítottak nagy jelentőséget neki, pusztán kátyúnak nézték. A helyzet szombatra viszont komolyra fordult, ugyanis valószínűsíthetően a forgalom, a forróság és az alatta tátongó óriási lyuk miatt az úttest fél autónyi helyen egyszerűen beolmlott. Az arra közlekedő autósok közül szerencsére senki sem sérült meg. Ez köszönhető annak is, hogy a polgármester elakadásjelző háromszöggel és egy horgászszékre erősített fényvisszaverő mellénnyel igyekezett felhívni az arra járók figyelmét a veszélyre.

A perzselő napsütésben ottjártunkkor is még valósággal folyt az aszfalt, az alatta lévő földréteget pedig a korábbi esőzések moshatták el. Információink szerint a település vezetője értesítette a kivitelezőt és a közútkezelőt, így várhatóan hamarosan helyreállítják a kárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!