Hírek

2017.07.13. 18:30

Borok, finomságok és vigasságok Gyenesdiáson - Vasárnapig várják a vendégeket a Bornapokra

GYENESDIÁS - Nemcsak a turisták, hanem a helyiek és környékbeliek által is kedvelt a nyugat-balatoni borfesztiválok sorozata, melynek soron következő állomása Gyenesdiás.

Keszey Ágnes

Tegnap este vette kezdetét a négynapos rendezvény: a piac szomszédságában, a Kárpáti-korzón a vendégek zalai és badacsonyi borokat, s melléjük lacipecsenyések finomságait ízlelhetik, kézműves portékák közül válogathatnak.

Manninger Jenő országgyűlési képviselő is köszöntötte a megnyitó résztvevőit. Mögötte (balról) dr. Brazsil József, a Da Bibere Borlovagrend elnöke és Gál Lajos polgármester   Fotó: Keszey Ágnes

Vasárnapig mindennap kora estétől lesznek gyermekeknek szóló programok, helyi és környékbeli együttesek és országosan is ismert szereplők lépnek fel műsorukkal.

Pénteken este Péterfy Bori & Love Band, szombaton Karthago koncert, vasárnap Gergely Róbert nosztalgia műsora szórakoztatja majd a közönséget, és minden estét tánczene zár, vasárnap 22 órától pedig tűzijátékban gyönyörködhetnek a rendezvényre ellátogató vendégek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!