Hírek

2016.10.10. 15:37

Búcsúgálát adott a Bonita

Pókaszepetk - Szombaton gálaműsorral búcsúzott a közel tíz esztendeje megalakult Bonita tánccsoport és maradt is.

Arany Gábor

A talányos megfogalmazás megfejtése, hogy a pókaszepetki csoport fiatal - 10-14 éveseket tömörítő - szekciója továbbra is működik, míg az idősebbek, a „nagyok” befejezik az aktív, versenyfellépésekkel tarkított táncsportot.

Dézsi Laura és Szitkovics Barbara

Az ok prózai, ahogy vezetőjük Kovács Melinda érdeklődésünkre elárulta, a tagok többsége az évek során továbbtanult, dolgozni kezdett, más városba került, egyre nehezebb volt az edzéseket megtartani. Kovács Melinda is a fővárosban él, munka- és szervezetpszichológusként fejvadász cégnél dolgozik.

Bonita kupák - 10 év munka gyümölcse

Az általános iskola nyolc lelkes diákjából szerveződött Bonitát 2007 áprilisában alapította meg Kovács Melinda. A csoport vonzereje a fiatalabbakra is hatott, így jött létre öt éve az utánpótlás csapatuk, ami most rendszeresen tizenegy taggal próbál. Pókaszepetk mellett Zalaistvánd a csoport fő bázisa, és kemendollári, zalaszentgróti táncosok is erősítik soraikat.

Nagy Bonita és Langstadler-Kovács Melinda vezető

Az iskola tornatermében megtartott szombati búcsú gálán tizenöt számot mutattak be a bonitások, akik koreográfiáikkal az évek során számos versenyt nyertek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!