Hírek

2016.10.26. 10:22

Csőtörés után elzárt terület nehezíti a lakók életét

Keszthely –Egy éve akadályozza a közlekedést a Tompa Mihály utcában egy lezárt szakasz- panaszolták szerkesztőségünknek a lakók.

Keszey Ágnes

A Tompa Mihály utca elején, kordonnal van lezárva  a kaviccsal leszórt terület, mely miatt az utca lakói megkeresték lapunkat.

Gondot okoz a közlekedésben az elzárt terület -mesélték a lakók: Ács István és felesége, Jakab Attila és Nuznek József

-  Egy éve feltörték az utat, mert csőtörés volt, betemették.  Nyáron  hoztak rá bitument, de nem bírta a nagy forgalmat, megszállt. Három hete megint feltörték. Pénteken hozták rá  kavicsot, de semmi bitumenezés nincs - mesélte Ács István. Felesége hozzátette: az elzárt terület és forgalom miatt nehezen tudnak  betolatni  udvarukba. Egy másik lakó, Jakab Attila azt mondta: az utcában gyakoriak a csőtörések, szerinte ehhez a nagy forgalom is hozzájárul.

A panasszal megkerestük a DRV Zrt.-t. Rákóczi Zsuzsa kommunikációs csoportvezető közölte:   hibaelhárítás miatt vált szükségessé a bontás.  Ezt követően  helyreállították a közterületet, de garanciális reklamáció miatt vissza kellett  bontani és  a helyszínt előkészítették az újbóli javításra. A közterület javítását a Társaság egy hónapon belül elvégzi- kaptuk a tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!