Hírek

2011.02.11. 19:34

Díjak kreatívoknak

Az év kreatívjait díjazta pénteki ünnepségén a Nagykanizsán működő Kreatív Klub.

Szalabán Attila

A Honvéd Kaszinó patinás tükörtermében rendezett ünnepségen elsőként Cseke Zoltán, a klub elnöke köszöntötte a jelenlévőket. Beszédében hangsúlyozta: pártpolitikától mentesen, csak a város érdekében tevékenykednek, bár ennek ellenére a múltban sok támadás érte őket.

- A kiválasztottjaink a szó nemes értelmében polgárok - jelezte Cseke Zoltán. -  A gyors reagálású, a járatlan utakon is járni tudó, műveket létrehozó embert ünnepeljük ma.

 

Ezt követően a Kreatív Klub korábbi díjazottjai adták át a kitüntetéseket. Az év kreatív embere díjat Draskovics Szilárd nagykanizsai üzletember vehette át. Az év kreatív menedzsere címmel Budavölgyi Kálmánt, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület ügyvezető elnökét tüntették ki. Az év kreatív közössége címet pedig a Kanizsa Lovasklub viselheti mostantól, a díjat a szervezet alapítója, Dobri Lajos vette át.

A díjátadó után a Kanizsai Kulturális Központ színjátszó köre adott zenés irodalmi műsort, majd jó hangulatú vacsorával fejezték be a napot a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!