Hírek

2016.07.08. 12:43

Dobogós helyen végeztek a becsehelyiek - Az alsópáhokiak negyedikek, a letenyeiek pedig ötödikek lettek az országos versenyen

Becsehely – A minap a szombathelyi sporttelep atlétikai pályáján került megrendezésre a VIII. Országos Ifjúsági Tűzoltó Verseny.

Mirkó Imre

A csapatok az ország minden tájáról érkeztek, illetve a határon túlról is. A verseny első napján a 25 csapatnak délelőtt és délután is versenyezni kellett tűzoltó akadálypályán és váltófutásban is. Végeredményként a két futam közül a legjobb időeredményeket vette figyelembe az értékelést végző zsűri.

A becsehelyiek csapata az országos versenyen. Fotó: A szerző

Zala megyét három csapat képviselte, az Alsópáhok Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Becsehely ÖTE és Letenye ÖTE. (Első lett a Vértessomló vegyes csapata.)

A becsehelyiek ifjúsági csapata akadálypálya fiú kategóriában II. és összetettben is országos II. helyezést ért el. Az alsópáhokiak vegyes csapata a negyedik, a letenyeiek szintén vegyes gárdája az ötödik helyen végzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!