Hírek

2017.08.29. 13:51

Drága a tankönyv és a jegyzet? -Mutatjuk mennyiért tudunk beiratkozni a zalaegerszegi könyvtárakba

Az egyetemisták költségei néha az egekbe rúghatnak. Aki spórolni szeretne, annak érdemes a legközelebbi könyvtárba beiratkozni.

Rákos Bianka

De mennyibe kerül ez Zalaegerszegen? Ennek jártunk utána.

A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár felnőttolvasó szolgálata hétfőn 16.30-ig, keddtől péntekig 18 óráig, illetve szombaton 8.30-tól 12.30-ig várja az olvasókat. A József Attila Városi Tagkönyvtár hétfőtől péntekig 19 óráig, szombaton 8.30-tól 12.00-ig látogatható.
A beiratkozási díj érvényes diákigazolvánnyal 950 Ft egy évre, ezért két könyvtár (a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár és a József Attila Városi Tagkönyvtár) állományát, szolgáltatásait is igénybe vehetik a tanulók.
Az Apáczai Csere János Tagkönyvtárban a diákigazolvánnyal rendelkezők éves beiratkozási díja: 750,- Ft. A könyvtár szombaton 8.00 és 12.00 óra között várja a látogatókat.
További információ a Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtárról és intézményegységeiről a www.dfmvk.hu honlapon található.

Zalaegerszegi egyetemistáknak jó hír, hogy a Pécsi Tudományegyetem könyvtárából ingyenesen kölcsönözhetnek az intézmény hallgatói.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!