Hírek

2016.04.01. 19:41

Égett a nádas, cserepeket vitt a szél, kigyulladt a hulladékgyűjtő

Pénteken több helyszínre is riasztották a zalai tűzoltókat.

Hajnali fél kettőkor Türjén, a Kossuth utcában öt hektáron égett a nádas. A tűzesethez Zalaegerszegről hivatásos, Zalaszentgrótról pedig önkormányzati tűzoltók érkeztek. A beavatkozó rajok kéziszerszámokkal félórás munkálatok során számolták fel a szabadtéri tűzesetet.

Délután fél kettőkor Nagykanizsán, a Sugár úton a nagy szél egy családi ház cserepeit megbontotta, a gyalogos forgalmat veszélyeztetve. A további balesetveszély elkerülése végett a nagykanizsai hivatásos tűzoltók eltávolították a meglazult cserepeket.

Délután három órakor Keszthelyen, a Keringő utcában egy családi ház udvarán lévő hulladékgyűjtő kapott lángra. A Balaton-parti város hivatásos tűzoltóinak kiérkezése előtt a szomszédok megkezdték az oltást, melyet a tűzoltók fejeztek be egy vízsugárral.

Este fél hat körül Bánokszentgyörgyön, a Hegyalja utcában öt hektáron nádas égett. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók fél óra alatt, kéziszerszámokkal oltották el a keletkezett tüzet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!