Hírek

2015.08.19. 17:11

Égett a tarló Nagyrécsén

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Műveletirányító ügyeletére a mai napon eddig (15:30) 3 tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

10:01 Nagyrécse: A település külterületén mintegy egy hektárnyi területen égett a tarló. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók mezőgazdasági erőgép igénybevételével és egy vízsugárral a tüzet eloltották.

10:13 Keszthely: A Bakacs utcában egy társasház homlokzatáról a vakolat levált veszélyeztetve a gyalogos közlekedés biztonságát. A keszthelyi hivatásos tűzoltók a veszélyeztetett területet körülkordonozták, majd a tulajdonos irányába intézkedtek az omlásveszély megszüntetésére.

11:18 Zalaapáti: Az Esztergályhorváti felé vezető úton két gépkocsi ütközött össze majd az egyik jármű az árokba hajtott. A balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba szállították. Pacsáról a katasztrófavédelmi őrs tűzoltói siettek a balesethez, a forgalmi akadály megszüntetéséig félpályás lezárás mellett haladt a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!