Hírek

2016.10.02. 13:07

Elegancia és finomság -Bachata maraton a Honvéd Kaszinóban

Nagykanizsa – Országos hírű táncosokkal rendezett workshopot a bachata, a karibi eredetű táncműfaj jegyében szombaton a Honvéd Kaszinóban a Kanizsa Salsa Egyesület.

Horváth B. Attila

Mint azt dr. Borsos Gellérttől, az egyesület elnökétől megtudtuk: negyedévente rendeznek a mostanihoz hasonló, nagyobb workshop-okat, melyekre neves táncoktatókat hívnak meg. Ezúttal Ladányi Zoltán (Roy) és Komjáthi Zsófia (Sofie) mutatott be érdekes és látványos táncfigurákat a salsa szrelmeseinek, az oktatók a fővárosból, a Royal Salsa Tánciskolából érkeztek. A 4 órás workshop után fergeteges bulira került sor.

– A workshop-okra az ország különböző részeiből érkeznek vendégek, Dunaújvárosból, Mosonmagyaróvárról, Keszthelyről, Budapestről is jöttek táncolni vágyó emberek, tehát voltaképpen kicsit integráljuk is a Dunántúl salsa-kedvelőit – mondta dr. Borsos Gellért. Az elnök azt is elárulta: egyesületük immár 4. éve működik, körülbelül félszáz taggal; október 6-án pedig egy új kezdőcsoportot indítanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!