Hírek

2016.08.29. 14:13

Elsikkasztotta az előleget a szerelő

Nagykanizsa - Az előleget átvette, de utána csak hitegette a gáz- és fűtésszerelő a megrendelőjét, aki ezért feljelentette.

Arany Gábor

Az immár vádiratba foglalt történet szerint a gáz- és fűtésszerelői végzettségű V. Jenő az ismerősét kérte meg 2015 novemberében, hogy az interneten hirdesse meg a nevében: javítást, szerelést vállal. Erre jelentkezett egy kanizsai ügyfél, akinél a kazánt kellett volna megreparálni. V. Jenő többször megfordult a megrendelőjénél, akitől december 4-én hatvanezer forintot vett át anyagra előlegként és pár napon belüli munkát ígért. Az átvételi elismervényt V. Jenő cégbélyegzővel is ellátta a hitelesség érdekében. Ez után azonban a „mester” már nem bukkant fel, csak telefonon hitegette a megrendelőt, aki ezt megelégelve 2016. január 6-án feljelentést tett. A történekre tekintettel a férfi ellen sikkasztás vétsége miatt emelt vádat a kanizsai járási ügyészség, ahogy erről dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtszóvivője beszámolt érdeklődésünkre.

Címkék#sikkasztás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!