Hírek

2016.10.27. 13:42

Elszakadt a vezeték, szünetelt a gázellátás

Tereprendezés közben elszakadt egy gázvezeték Gelseszigeten, mely miatt ma egy órán keresztül 50 fogyasztónál szünetelt a gázellátás.

Benedek Bálint

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a település gázellátását biztosító vezetéket a falu és a gázfogadó állomás közötti szakaszon rongálta meg a munkagép. A nagykanizsai hivatásos tűzoltók elszorították a sérült csövet, megszüntetve ezzel a szivárgást. A tűzoltók munkáját a helyszínen segítette a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Fotó: Szakony Attila

Érdeklődésünkre az E.ON sajtóreferense, Varga Ivett elmondta: a szakembereink gyorsan reagáltak, s a gázkiáramlást is hamar megszüntették, s visszaállították a szolgáltatást.

Ottjártunkkor a helyreállítási munkákat végezték a szakemberek. Információink szerint egy vízelvezető árkot korábban már kitisztítottak, ám néhány nagyobb fatuskó elszállításáról még gondoskodni kellett. Az egyik nagyméretű fa a kiemelés közben beleakadhatott a vezetékbe, s kivágta azt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!