Hírek

2016.07.29. 13:28

Elutasítás után maszturbálni kezdett a robogós férfi

Nagykanizsa – Szexuális ajánlatot tett az utcán egy nőnek, majd elutasítás után maszturbálni kezdett; a 30 éves férfit 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtották.

Arany Gábor

A szeméremsértésért korábban már elítélt,  200 ezer forintra büntetett zalaegerszegi H. Sándor ez év május 28-án délelőtt Nagykanizsán a Majális úton, a Csónakázó-tónál közlekedett robogójával, amikor felfigyelt a gyalogos nőre. Követni kezdte, majd beszélgetést kezdeményezett vele és ennek során szexuális együttlétre tett neki ajánlatot 20 ezer forintért cserében. A megszólított ezt visszautasította és felszólította a férfit, hogy ne kövesse. Ennek ellenére H. Sándor nem tágított mellőle, hanem robogójával továbbra is kísérte és közben nemi szervét elővéve igyekezett magának testi örömöket szerezni. Egészen a Korona Szálló parkolójáig követte a nőt, akinek megjelent a közben telefonon értesített élettársa és megpróbálta H. Sándort visszatartani, de sikertelenül, ekkor értesítették a rendőrséget.

A kanizsai járásbíróságon gyorsított eljárással, bíróság elé állításban a héten született ítélet az ügyben. A férfit szeméremsértésért 150 napi tétel, 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték jogerősen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!