Hírek

2017.07.10. 16:32

Elütötte a gyalogost, majd elhajtott

ZALAEGERSZEG Gyalogost sodort el személyautójával az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A baleset után elhajtott és csak háromnegyed óra múlva hívta fel a rendőrséget azzal, hogy valamit elütött, de nem tudja hogy embert vagy állatot.

Arany Gábor

Tavaly december 10-én este háromnegyed hét körül a 74-es számú főúton tartott Bak irányából a megyeszékhely felé Zs. Tibor. A sofőr tompított fényszórót használt, mert előtte 80-100 méterre másik jármű haladt. A csatári elágazóhoz érve autója jobb oldalával és a visszapillantó tükörrel elsodorta a balról jobbra tartó és a 10 méter széles úttesten már 8,5 métert megtett, bottal járó férfit, aki nem viselt láthatósági mellényt.

A gyalogos a padkára zuhant, a gépkocsivezető az ütközést észlelte, nem állt meg, hogy meggyőződjön arról, a balesetben sérült-e valaki, segítségnyújtásra szorul-e. A szerencsétlenül járt ember a helyszínen életét veszítette. Az autós a telefonos bejelentés után visszatért a helyszínre.A gépkocsivezetőt segítségnyújtás elmulasztásával vádolta meg az egerszegi járási és nyomozó ügyészség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!