Hírek

2017.07.09. 13:13

Erősödő közösség - A liszói falunap a helyiek összetartását is jelképezi

LISZÓ - Decskó Csillának és Gulyás Attilának a település érdekében végzett munkáját is elismerték a szombati falunapon.

Horváth-Balogh Attila

A falunapi programokat hagyományosan az önkormányzat és a Liszó Községért Közalapítvány szervezte. A rendezvény ökumenikus istentisztelettel vette kezdetét, majd Novák Csaba polgármester hivatalosan is megnyitotta a falunapot. Utána Cseresnyés Péter államtitkár, a térség országgyűlési képviselője mondott köszöntőt.

– Az elkövetkezendő hetek is arról fognak szólni a térség településein, hogy egy-egy nap erejéig összejön a helyi közösség, hogy a vendégekkel, a barátokkal jól érezze magát – mondta Cseresnyés Péter. – A falunapok azt is jelzik, hogy a falu közössége mennyire erős, mennyire tartja fontosnak az együttlétet, az összefogást. Hiszen ha az itt élők nem csak dolgozni tudnak együtt, hanem ünnepelni is, az mutatja a közösség erejét. És én Liszóban azt látom, hogy ez a közösség erősödik.

Novák Csaba polgármester Decskó Csillával és Gulyás Attilával Fotó: Horváth-Balogh Attila

A hagyományok szerint a polgármester és a Liszó Községért Közalapítvány elnöke, Szabó Józsefné oklevéllel ismerte el Decskó Csilla és Gulyás Attila település érdekében végzett munkáját.

A kulturális blokkban többek közt a helyi Viola Népdalkör és a kiskanizsai Árvácska Népdalkör piaci jelenetet adott elő. Az esti sztárvendég a Bon-Bon volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!