Hírek

2017.02.25. 13:01

Évet értékeltek a zalai polgárőrök

Zalaegerszeg - 2016-ról, mint az eredményes munka évéről adott számot Horváth Róbert, a Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke a civil szervezet szombaton tartott küldöttgyűlésén.

Fincza Zsuzsa

A 118 zalai egyesületben tevékenykedő 3722 polgárőr tavaly 358 ezer 801 órát töltött szolgálatban.  A bűnmegelőzésen kívül 4543 esetben konkrét eredménnyel is jártak, körözött személyeket, bűnelkövetőket fogtak el, lopott autókra derítettek fényt, eltűnt személyeket kutattak fel, bűncselekmény elkövetésére utaló információkat adtak át a hivatásos bűnüldözőknek.

A tanácskozó polgárőrök a beszámolók elfogadása és az alapszabály módosítása után megválasztották, kik képviseljék érdekeiket az országos szövetség közgyűlésén.

A megyéből 104 polgárőr küldött vett részt a szombaton tartott zalaegerszegi közgyűlésen

Horváth Róbert, a Zala Megyei Polgárőr Szövetség elnöke beszámolt a a végzett munkáról és felvázolta az idei feladatokat

A küldöttgyűlés elnöksége: középen Horváth Róbert a ZMPSZ elnöke, mellette balról Bóbics Zoltán alelnök, jobbról Kardos Pál, az Országos Polgárőr Szövetség alelnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!