Hírek

2014.01.02. 13:17

Felborult egy autó Nagyrécse közelében (frissítve)

A Zala megyei Nagyrécse közelében az útról letért, majd visszapattant és felborult egy személygépkocsi csütörtökön.

A zalai rendőrök befejezték a helyszínelést a régi 7-es úton Nagybakónál, ahol egy Opel Corsa típusú személyautó eddig még tisztázatlan körülmények között az árokba csapódott, majd a tetején állt meg. A rendelkezésre álló adatok szerint a személyautó a nagybakónaki elágazótól egy kilométerre haladt Zalakaros irányába, amikor a baleset történt.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az autó vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett, mindkettőjüket a nagykanizsai kórházba vitték a mentők.

A baleset körülményeit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

Baleset helyszíne a Zala megyei Nagyrécse közelében, ahol az útról letért, majd visszapattant és felborult egy személygépkocsi 2014. január 2-án. A balesetben a sofőr és utasa megsérült, őket kórházba szállították. MTI Fotó: Varga György

Baleset helyszíne a Zala megyei Nagyrécse közelében, ahol az útról letért, majd visszapattant és felborult egy személygépkocsi 2014. január 2-án. A balesetben a sofőr és utasa megsérült, őket kórházba szállították. MTI Fotó: Varga György


Nagyobb térképre váltás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!