Hírek

2017.08.14. 12:14

Több órán keresztül küzdöttek az M7-esen felborult kamion beszorult sofőrjének kimentésért

Felborult egy kamion a Budapest felé vezető oldalon.

Benedek Bálint

Az elsődleges adatok szerint 2017. augusztus 14-én 13 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 198. kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon egy pótkocsis kamion eddig ismeretlen körülmények között a szalagkorlátnak ütközött, majd felborult - írja a police.hu.

A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt teljes útlezárás van érvényben a balesettel érintett szakaszon.A rendőrség kéri a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!

 

A Katasztrófavédelem információi szerint a nagykanizsai hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A baleset miatt Nagykanizsától a 7-es főútra terelik a forgalmat.

A szalagkorlátot több helyütt valósággal összehajtogatta a kamion miközben letért az útról. Mindenütt alkatrészdarabok hevertek, kiszakadt lámpatestek, de még az autópálya segélykérő készüléke is megsemmisült. A fülke teljesen összeroncsolódott, ám a pótkocsi ponyvája nem sérült meg.

Frissítve:

A Zala megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóreferense, Cseresnyés Dániel elmondta: a sofőr beszorult, csak három órás megfeszített munkával sikerült kiszabadítani és súlyos életveszélyes sérülésekkel a mentőhelikopter szállította kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!