Első helyezést nyertek az OTDK közgazdasági szekciójában

2017. április 20., 21:21 szerző: Arany Horváth Zsuzsa fotós: Pezzetta Umberto
komment
Zalaegerszeg - A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) zalaegerszegi karán csütörtökön sajtótájékoztató keretében számoltak be a hallgatók tudományos kutatómunkájának sikereiről.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Lambertné Katona Mónika, a BGE zalaegerszegi Gazdálkodási Karának dékánja mutatta be a Tudományos Diákkörben (TDK) tevékenykedő hallgatókat és tanáraikat, akik a legutóbbi országos TDK versenyeken kiválóan teljesítettek. Arató Ádám és Papp Bence, dr. Gubán Miklós vezetésével folytatott kutatást az anyagáramlás modelljére épülő gyakorlati szolgáltatási problémák megoldására, dolgozatukkal első helyezést nyertek az OTDK közgazdasági szekciójában. (Háromszázötven pályamunka közt versengtek.) Ugyanitt különdíjat kapott Kovács Roland (konzulensei: Balázsné dr. Lendvai Marietta és dr. Tóth Zsuzsanna) "A pénzmosás jéghegyének látható és rejtett dimenziói" című dolgozattal.

Az első sorban ülnek az oktatók, konzulensek: dr. Tóth Zsuzsanna, dr. Gubán Miklós, Balázsné dr. Lendvai Marietta, dr. Jármai Erzsébet. Mögöttük a hallgatók: Beke Leila, Lengyeltóti Szilvia, Kovács Roland, Papp Bence, a dékán, Lambertné Katona Mónika, Kis-Berkes Emília, Arató Ádám és Farkas Dávid Fotó: Pezzetta Umberto

A kari TDK munkáról a kör elnöke, dr. Jármai Erzsébet számolt be, jelezve, az OTDK-n hat hallgató öt dolgozattal képviselte a ZGK-t. A Magyar Nemzeti Banknak a pénzügyi kultúrát érintő ötletpályázatán az egerszegi mesterszakos Kis-Berkes Emília a felelős hitelfelvételről szóló pályamunkájával II. helyezést ért el. A diákok és tanáraik dékáni elismerésben részesültek.

Arany Horváth Zsuzsa

2017. április 20., 21:21 szerző: Arany Horváth Zsuzsa fotós: Pezzetta Umberto

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...