Hírek

2015.10.16. 21:57

Felhő öt éve vár egy szerető gazdára

Mostantól a zaol.hu-n is megtalálják a Bogáncs gazdi kereső kutyáit, s a Zalai Hírlapban is rendre bemutatunk majd egy-egy kis árvát.

Varga Lívia

Ezúttal a menhely legrégebbi lakójával, egy fehér színű svájci juhászkutya keverékkel, a gyönyörű és kedves Felhővel ismerkedünk meg. A 2008 júniusi születésű kan öt éve él már a menhelyen. Ez idő alatt többször lefoglalták, majd vagy visszamondták foglalását vagy egyszerűen leléptek a színről a gazdijelöltek. Gondozói számára érthetetlen, hogy ez a különleges szépségű és jóravaló eb miért nem kell senkinek. Pedig barátságos, kedves, keresi az ember figyelmét, társaságát, ugyanakkor egyáltalán nem tolakodó. Elsősorban kertes házhoz való házőrzőnek, de a szakemberek biztosak benne, hogy nem venné zokon azt sem, ha a „kanapékutyák” életét kellene élnie. Szereti a pocakját, így félti az ételét, ezért etetéskor jobb magára hagyni. Kisebb gyerekekhez nem ajánlják, nagyobbak mellé és idősebb emberek társának azonban remek választás. Kiváló a kapcsolata a kanokkal és a szukákkal egyaránt, jelenleg is egy vegyes kennelben él. Pórázon szépen sétáltatható. Ivartalanítva, oltva, chipelve van. Érdeklődni róla a Bogáncs Állatmenhelyen személyesen vagy a 0630/424-3579-es számon lehet.

Létszámstop és krízishelyzet a Bogáncsnál részletek ide kattintva

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!