Hírek

2016.07.31. 18:30

Fiatal lányok előtt maszturbált

Nagykanizsa – Végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását indítványozza az ügyészség egy szeméremsértő férfival szemben.

Arany Gábor

A 41 éves, porrogszentkirályi B. Sándort korábban már marasztalták el lopás, személyi szabadság megsértése, valamint erőszakos közösülés miatt. Utoljára lopás és más bűncselekmények miatt két év fegyházat kapott. A vádirat szerint ez év április 29-én délelőtt 11 óra tájt Nagykanizsán a Az Ady utcai vasúti átjáró és Cserháti iskola kollégiuma közelében lévő parkos területen töltötte idejét. Figyelte az arra járó lányokat, közben nadrágját kigombolta és nemi szervét elővéve igyekezett testi örömöket szerezni magának. Ennyivel nem érte be, hanem igyekezett magára vonni a közelben elhaladó fiatal lányok figyelmét, ezért artikulálatlan hangokat adott ki. Célját elérte, mert többen is odafordultak. B. Sándor számára mindez nem volt elegendő, mert a parkban maradt és újra próbálkozott. Egy óra elteltével megismételte produkcióját az arra haladó fiatal lányok előtt, akik közül az egyik, aki a korábbi előadásnak is szemtanúja volt, értesítette a rendőrséget. Ezt észlelve a férfi elfutott, de hamarosan elfogták.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba az esetről tájékoztatva közölte, a férfi ellen folytatólagosan elkövetett szeméremsértés miatt emelt vádat a kanizsai járási ügyészség, letöltendő szabadságvesztés kiszabására téve indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!