Hírek

2017.05.17. 17:20

Gazdára vár a Fogyasztókért Díj - Értékes nyereményeket sorsolunk ki a szavazók között

Értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak azok az olvasóink, akik segítenek eldönteni, mely zalai vállalkozóé, vállalkozásé legyen idén a "Fogyasztókért" Díj.

Zalai Hírlap

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, továbbá a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség 2010-ben döntött úgy, hogy „Fogyasztókért” Díj adományozásával segíti a tisztességes, jogkövető piaci magatartás erősítését, az udvarias, fogyasztóbarát ügyintézést, illetve hívja fel a figyelmet a jó minőségű termékek forgalmazásának, a kifogástalan minőségű szolgáltatások nyújtásának fontosságára.

Korábbi ajánlásaikkal, mától pedig a szavazataikkal idén is maguk a fogyasztók, a Zalai Hírlap illetve a zaol.hu portál  olvasói dönthetnek e cím sorsáról. A hagyományokhoz híven ez az elismerés is a Zala megye gazdaságáért elnevezésű rendezvényen talál gazdára, az ünnepségnek május 25-én ad majd otthont a Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épülete.

A szerkesztőségünkbe érkezett ajánlásokból kiderült, hogy olvasóink idén  az alábbi 10 vállalkozást tartják legméltóbbnak a díjra. Az elismerést azonban csak egy kaphatja meg közülük, döntsenek hát Önök, kedves olvasók. A szavazatokat május 23-án éjfélig várjuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!