Hírek

2016.10.02. 12:31

Folytatódik a gázvezetékek rekonstrukciója

Nagykanizsa – Holnap újabb, a gázvezeték-hálózatot érintő rekonstrukciós munka kezdődik a dél-zalai városban.

Horváth B. Attila

Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. sajtóreferense arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Május 1. utca középnyomású gázelosztó-vezeték rekonstrukciója ma indul és várhatóan 4 hét alatt valósul meg, összesen 11 millió forint értékben.

A munkálatok ideje alatt 20 kilométer/órás sebességkorlátozás és parkolási tilalom lesz érvényben az utcában. A Május 1. utcát a Rákóczi utca felől egyirányúsítják, az Arany János utca felől tilos lesz a behajtás. Az útcsatlakozások, kapubejárók forgalmát a a munkagödrök ideiglenes visszatöltésével, vagy vaslapok kihelyezésével biztosítják.

A munkálatok ideje alatt biztosított lesz a földgázszolgáltatás. Mindössze az átkötés idejére – ami néhány órát jelent – szünetel majd a szolgáltatás az érintett ingatlanok esetében. Ennek időpontjáról az érintettek szórólap útján előzetes tájékoztatást kapnak. A munkálatok után az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról, a környezet rendezéséről az eredeti állapotnak megfelelően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!