Hírek

2015.08.17. 12:50

Forgalom-korlátozások Zala megyében

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep tiszteletére szervezett ünnepségek zavartalan lebonyolítása érdekében a következő rendőri forgalomirányításokra számíthatnak a gépjárművezetők Zala megye területén.

A rendőrség ideiglenesen lezárja Zalaegerszegen a Nyerges utca, Pacsirta utca és Balatoni út közötti útszakaszát 2015. augusztus 19-én 18 óra 30 perctől 20 óráig. Ez alatt az idő alatt a járőrök a közúti forgalmat a környező utcákba terelik.

Keszthelyen ideiglenes parkolási rend változásra kell számítani, 2015. augusztus 20-án 8 órától 24 óráig tilos megállni, illetve várakozni a Kazinczy utcában. A Csík Ferenc és Borbás Vince sétányokra a rendezvények időszakában, előreláthatólag 17 óra és 24 óra közötti időszakban az ott található parkolóhelyek feltöltését követően, mindkét irányból tilos behajtani. Az ünnepi rendezvények után a fenti utcákban rendőri forgalomirányításra kell számítani.

Hévízen 2015. augusztus 19-én 8 órától 2015. augusztus 24-én 8 óráig a Petőfi utcát és az Erzsébet Királyné útját kétirányúsítják, illetve az utcák végét lezárják.

A rendőrség kéri az érintett útszakaszon közlekedők fokozott óvatosságát és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!