Hírek

2016.12.10. 09:52

Frontálisan ütközött két autó Nagykanizsán (Frissítve)

Frontálisan ütközött két személykocsi Nagykanizsán, a Balatoni úton szombaton délelőtt.

Benedek Bálint

Eddig tisztázatlan okból egy Opel áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szemben közlekedő Mazdával. Elsődleges információink szerint (a légzsákoknak köszönhetően) személyi sérülés nem történt.

Fotó: Szakony Attila

A Balatoni úton félpályás útlezárás mellett folyik a helyszínelés, kérjük, vezessenek óvatosan.

A police.hu információi szerint eddig még tisztázatlan körülmények között két személyautó ütközött össze 2016. december 10-én 10 óra körül Nagykanizsán, a Balatoni út és a Petőfi utca kereszteződése közelében, a 7-es számú főúton. A balesetben az elsődleges orvosi vélemény szerint egy ember könnyebben sérült. A helyszínelés ideje alatt félpályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett halad a balesettel érintett szakaszon.

12.33: A helyszínelést befejezték, a forgalom ismét zavartalan az érintett szakaszon.

Frissítés:

A Mazda tulajdonosával a helyszínen beszéltünk. A férfi elmondta: a reggeli síkosságot észlelve kifejezetten lassan közlekedett a belváros irányába. Azonban az Opel olyan hirtelen az ő sávjába vágódott, hogy már csak a fékezésre volt ideje.

- A hat éves kocsim eleje totálkárosra tört, nem hiszem, hogy ekkora sérülés javítható lenne - panaszkodott. - Még most is értetlenül állok az eset előtt, de szerencse, hogy legalább mi sofőrök nem sérültünk meg és lábon elhagyhattuk a járművet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!