Fürdőzéssel kedveskedtek a családoknak

2017. július 04., 09:12 szerző: Horváth-Balogh Attila
komment
Nagykanizsa - Támogatói révén zalakarosi fürdőzéssel kedveskedhetett családoknak a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ „Segíts, hogy segíthessünk!” Alapítványa.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Kissné Soós Renáta, a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ igazgatóhelyettese lapunknak elmondta: a családok támogatását célul kitűző alapítvány ezúttal olyan családoknak akart kedvezni, akik esetenként pár száz forint átlagjövedelem-többlet miatt maradnak ki a különféle támogatásokból. Megkeresték az általános iskolákat, s a pedagógusoktól azt kérték, tegyenek javaslatot egy családra, akiket elvihetnek a kirándulásra.

Fotó: Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ

Végül 11 család utazhatott el teljesen ingyen és bérmentve a zalakarosi fürdőre. A családoknak az egy napos fürdőzés során az alapítvány ásványvizet biztosított és a Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai elvitték őket fagyizni is.

Fotó: Nagykanizsai Család- és Gyermekjóléti Központ

Kissné Soós Renáta jelezte, a programra első alkalommal, de hagyományteremtő szándékkal került sor. Hozzátette, minden család örült a kezdeményezésnek és jól érezték magukat.

Horváth-Balogh Attila

2017. július 04., 09:12 szerző: Horváth-Balogh Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...