Hírek

2017.07.22. 09:13

Tábor és napközi a zalai rendőr családoknak!

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetése kiemelt figyelmet fordít a rendőrség zalai dolgozóira, így a gyermekeikre is.

A kicsik felügyelete nagy terhet jelent a szülők számára, ezért az országban egyedülálló módon a zalai rendvédelmi szerveknél dolgozók gyermekei a nyáron három héten át napközis táborban vehettek részt a zalaegerszegi Gébárti tó partján, 2017. július 17. és 23. között pedig Tormaföldén, a Kultúrházban és a Lovas táborban tölthetnek el egy hetet, amíg a szülők dolgoznak -írta a police.hu.

A rendőrség támogatásával, szakmai felügyeletével, valamint a Zala Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet közreműködésével megvalósuló táborokban 7-14 éves kisgyerekek vettek részt az izgalmas, élményekkel teli és változatos programokon. A strandolás és sportolás mellett kirándulás, vadvízi evezés és természetvédelmi túra is szerepel a programok között, de a bűn- és baleset-megelőzési foglalkozás sem hiányozhat napirendjükből.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!