Hírek

2016.09.26. 15:24

Gyereket csábított el a férfi

Keszthely - Gyermekkorú fiúval kezdett ki az a 37 éves férfi, aki ellen szexuális visszaélés miatt indult büntetőeljárás.

Arany Gábor

A Győrhöz közeli településen lakó férfi internetes közösségi oldalon hozott létre profilt álnéven, és kereste kizárólag 13-15 éves fiúk ismeretségét. Rendszeresen szexuális tartalmú üzeneteket váltott velük, így ismerkedett meg egy 13 éves keszthelyi fiúval, akivel többször csevegett, meztelen képet küldtek magukról egymásnak, majd megállapodtak a személyes találkozásban is. Erre szeptember 15-én késő este Keszthely egyik félreeső parkolójában került sor. Itt az autóban levetkőztek, a férfi orálisan kényeztette a fiút, akinek 45 ezer forintot adott az együttlétért és megbeszélték az újabb találkozót.

Múlt szerdán a neten már 60 ezer forintot ajánlott a gyereknek, ha továbblépnek a kapcsolatukban. Aznap este megint Keszthelyre autózott és épp fel akarta venni a fiút, amikor megjelentek a kamasz hozzátartozói is, akik értesítették a rendőrséget. A férfi ellen szexuális visszaélés gyanújával indult eljárás. Mivel 14. életévét be nem töltött személlyel folytatott szexuális cselekményt, ezért akár öt évig terjedő szabadságvesztést is kaphat.

A megyei főügyészségtől kapott tájékoztatás szerint a keszthelyi járási ügyészség személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedésre tett indítványt, ez alapján az egerszegi bíróság nyomozási bírója lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a férfival szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!