Hírek

2016.11.14. 13:22

Hajszálon múlt... - Két autó ütközött (Frissítve)

Nagykanizsa- Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős abban a balesetben, ami Nagykanizsán történt ma a Csengery úton, a régi sörgyár környékén.

Szabó Zsófia

A helyszínen azt tapasztaltuk, hogy egy Citroen és egy Honda Civic személyautó ütközött.  Az eset körülményeiről a Citroen sofőrje lapuknak azt mondta: a Honda a Citroen mögött haladt. A Citroen sofőrje balra akart kanyarodni, ezt jelezte irányjelzővel, azonban a Honda sofőrje mindezt figyelmen kívül hagyta.

Fotó: Szakony Attila

És miközben előzni akarta a Citroent, összeütköztek. Ennek következtében a Honda a közeli villanyoszlopnak csapódott. Eközben a jobb illetve a bal oldala megrongálódott. A Citroen bérautó volt, baloldala sérült meg az ütközés következtében. Személyi sérülés nem történt, az anyagi kár ugyanakkor mindkét gépjárműnél jelentős. Torlódás nem alakult ki az érintett útszakaszon, ahol a rendőrség a helyszínelést már kora délután befejezte.

Címkék#baleset

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!