Hírek

2015.06.29. 10:00

Halálos motorbaleset Nagykanizsánál (frissített)

10 órakor halálos motorbaleset történt Nagykanizsánál 7-es út városba bekanyarodó kereszteződésénél.

Pásztor András

Információnk szerint egy 51 éves férfi az áldozat, aki Nagykanizsa irányából egy 1000 köbcentis nagymotorral közlekedett. A megengedett sebességnél jóval többel érkezett meg a kereszteződéshez. Szemből egy Volkswagen típusú kisteherautó nem adta meg az elsőbbséget és elsodorta a motorost. A férfi azonnal szörnyethalt. A motor a baleset helyszínétől 120 méterre állt meg, a férfi hamarabb leesett róla.

A zalai rendőrök a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 7-es főút balesettel érintett szakaszát, a forgalmat elterelték. Kisebb közlekedési zavar alakult ki, körülbelül 40 autót küldtek vissza a rendőrök az elkerülő útról.

14:40 - A rendőrök befejezték a helyszínelést, és így újra megindult a forgalom

Megindult a forgalom a 7-es számú főúton a Balaton úti elágazásnál 2015. június 29-én 14 óra 40 perckor, ahol egy kisteherautó és egy motoros ütközött össze. A baleset következtében a motoros olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette.

Fotó: Szakony Attila

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!