Hírek

2016.02.11. 16:37

Harag és erőszak

Keszthely, Nagykanizsa – A harag rossz tanácsadó, szerencsés esetben az agresszióba torkolló indulatnak csak élettelen dolgok esnek áldozatául.

Arany Gábor

Két, nemrég vádemelésig jutott ügy főszereplői nem bírták megfékezni magukat. A 18 éves, keszthelyi S. Sándor tavaly augusztus 9-én kora este a keszthelyi Csengery és Nagy utca sarkánál találkozott össze haragosával, aki barátai társaságában autójában ült. Megfenyegette a fiatalembert, hogy autójával együtt összetöri, majd pár percre távozott és láncos bottal tért vissza. Mivel felszólítása ellenére haragosa nem szállt ki a kocsijából, betörte az autó szélvédőjét, tükrét és a bal oldalát kezdte ütni, közben egy csapás elérte a kocsiban ülő férfi karját is.

A másik ügy vádlottja, a 37 éves Cs. Elemér tavaly szeptember 17-én délután annak dacára, hogy nincs jogosítványa és otthon 2,5 liter bort, két doboz sör elfogyasztott Kisrécsére autózott az élettársához, akire féltékenykedett és emiatt összeveszett vele. Az indulatba jött férfi fejszét ragadott és dühét a szomszéd hegyi hajlékán vezette le. Leverte az ablakpárkányt, az ereszcsatornát, a redőnyt, a vakolatot.

A történtek alapján a garázdaság mellett S. Sándor ellen testi sértés, rongálás, míg Cs. Elemér ellen ittas járművezetés miatt is vádat emeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!