Hírek

2016.04.07. 19:11

Háromezer négyzetméteren égett a nádas

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányító ügyeletére a április 7-én 3 tűzoltói beavatkozást igénylő jelzés érkezett.

12:30 | Boncodfölde: A település külterületén mintegy háromszáz négyzetméteren háztartási hulladék és gumi égett. A tüzet a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és vízsugárral oltották el. Személyi sérülés nem történt.

16:01 | Pethőhenye: Pethőhenye és Alibánfa között a Zala folyó hídja előtti szakaszon egy magasfeszültségű föld feletti elektromos vezeték szikrázott. A zalaegerszegi tűzoltók a  tűzveszély és balesetveszély miatt az áramszolgáltató általi hibaelhárításig biztosították a helyszínt. Személyi sérülés nem történt.

17:39 | Murakeresztúr: A település külterületén háromezer négyzetméternyi területen égett a száraz nádas és magasfüves vegetáció, valamint elszáradt fenyőhulladék. A tűz veszélyeztette a szennyvíztelep melletti fenyveserdőt, de azt a nagykanizsai hivatásos tűzoltók beavatkozásának köszönhetően nem károsította.

Címkék#tűz#nádas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!