Hírek

2015.07.09. 05:26

Hatalmas baleset a 76-os főúton (galériával, videóval frissítve)

Két személyautó ütközött össze a 76-os számú főúton, Nagykapornak és Kisbucsa között csütörtök reggel, a balesetnek öt súlyos sérültje van.

Pezzetta Umberto

Baleset történt a 76-os főúton Zalaegerszeg és Nagykapornak között a nagykapornaki tetőn. A helyszínre Zalaegerszegről tűzoltók és 4 mentőautó érkezett. Sármellékről és Balatonfüredről érkező mentőhelikopterek szállították el a sérülteket a zalaegerszegi illetve nagykanizsai kórházakba. Másfél - két óráig az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben, amelyet negyed kilenc körül feloldottak és egy sávon megindulhatott a forgalom.

Információink szerint egy temetkezési vállalat műszaki hiba miatt kézi erővel tolt járművébe rohant hátulról egy személyautó. A sofőr elmondása szerint későn vette észre a külső sávban autót toló embereket, fékezéskor az autója megcsúszott, irányíthatatlanná vált és összeütközött az előtte lévőkkel.

(Fotó: Pezzetta Umberto)

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint két személyautó ütközött össze a 76-os számú főúton, Nagykapornak és Kisbucsa között, a 43-as kilométerszelvény közelében a Zalaegerszeg felé vezető oldalon. A balesetnek öt súlyos sérültje van, ketten életveszélyes, hárman pedig súlyos sérüléseket szenvedtek, értük mentőhelikopter érkezik a helyszínre. A zalaegerszegi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket és segítenek a sérültek ellátásában. A mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!