Kidőlt fa, égő avar és kigyulladt tetőszerkezet miatt vonultak a tűzoltók

2017. március 12., 16:26 forrás: Zalai Hírlap
komment
Nagykanizsa - A dél-zalai térségben két helyszínen is be kellett avatkozniuk az elmúlt hétvégén a tűzoltóknak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Galambok és Nagykanizsa között egy tízméteres fa dőlt az útra és forgalmi akadályt képezett szombaton késő délután. A növényt a zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói darabolták fel, majd távolították el a közútról - közölte a katasztrófavédelem.

A muraszemenyei II. Rákóczi Ferenc úton két nagyobb gócpontban az avar gyulladt ki szombaton délután. A katasztrófavédelem beszámolója szerint a szabadtéri tüzet a lenti hivatásos és a Letenyei önkéntes tűzoltók fékezték meg egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével.

A megyeszékhelyi Perlaki utcában egy két lakásból álló, 120 négyzetméteres ház tetőszerkezetének mintegy kétharmada fogott tüzet szombatra virradóan, fél három tájt. A lángok megfékezéséhez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek a helyszínre két gépjárműfecskendővel és egy vízszállító járművel. A tüzet végül négy vízsugárral a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett sikerült eloltani, közel háromnegyed órás oltási munkálatok során. A lakásokban ebben az időben nem tartózkodott senki, így személyi sérülés sem történt a tűzeset során. A lángok keletkezésének okát pedig még vizsgálja a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Címoldali képünk csak illusztráció

2017. március 12., 16:26 forrás: Zalai Hírlap

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...