Hírek

2015.01.24. 17:23

Hóesésben lubickoltak a nagycsaládosok

Zalaegerszeg - Nagycsaládokat látott vendégül szombaton a Gébárti Élményközpont a termálfürdőben, valamint a termálfalu éttermében.

Magyar Hajnalka

A nagyfiúk és a nagylányok a szabadtéri medencékben is megmártóztak (Fotó: Pezzetta Umberto)

- Olyan családok számára akartunk kikapcsolódást, pihenést kínálni a fürdőben, akik amúgy nem engedhetnék meg maguknak ezt az élményt - avat a részletekbe Pál Petra, a Gébárti Élményközpont üzemeltetési és marketing igazgatója.- Közvetlenül, és a Nagycsaládosok Egyesületén keresztül is jelentkeztek érdeklődők, négy család jött el, mindannyian 3-4 gyermeket hoztak magukkal. Vízi játékokkal, törölközőkkel felfegyverkezve érkezik a medencékből a Rácz, a Nérel és a Kocsis család.

- Hatan jöttünk, nagyon örültünk a lehetőségnek, hiszen amúgy bajos volna kigazdálkodni a családi költségvetésből egy ilyen fürdőzést - mondja a zalaegerszegi Rácz Jenő. A búcsúszentlászlói Nérel család hét fővel képviselteti magát. - Korábban még sosem jártunk a termálban, nagyon tetszik, bár az idő lehetne barátságosabb - utal a kinti zord viszonyokra Nérelné Nagy Gabriella. - De a fiatalokat cseppet sem zavarta a hóesés, ők a kinti medencében is megmártóztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!