Hírek

2017.03.22. 16:58

Hogyan nyerjünk időt? - motivációs óra az időgazdálkodásról

Zalaegerszeg - Két középiskolában összesen mintegy 800 diák vett részt szerdán motivációs órán, ahol az idővel való gazdálkodásról esett szó.

Magyar Hajnalka

A Zala megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház a nemzeti tehetség program keretében 14 alkalommal szervez vendégelőadókkal motivációs órákat egerszegi, kanizsai és keszthelyi diákoknak. Mint Bognárné Bengő Hajnalka irodavezető elmondta, olyan témákat választottak, amelyek meghaladják az oktatási rendszer kereteit, ám fontosak a fiatalok jövője, szemléletformálása, önérvényesítése szempontjából.

P. Tóth Andrást, a Láthatatlan Egyetem  előadóját a Kölcsey-gimnázium több száz diákja hallgatja

Fotó: Pezzetta Umberto

Szerdán P. Tóth András, a Láthatatlan Egyetem előadója beszélt előbb a Csány-iskola, majd a Kölcsey-gimnázium diákságának az időgazdálkodás legfontosabb pilléreiről. A témát a Kölcsey-gimnázium szülői munkaközössége kezdeményezte, annak reményében, hogy a diákok kapaszkodókat kaphatnak az idő hatékonyabb felhasználásához, beosztásához - tájékoztatott Kónyáné dr. Fercsák Andrea elnök, hozzátéve, hogy azért a felnőtteknek is érdemes odafigyelni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!