Hírek

2016.03.06. 18:46

Hölgyek nélkül nem lehet teljes az élet

Becsehely, Gelse, Pat – Három dél-zalai településen is bensőséges ünnepséggel köszöntötték a hét végén a hölgyeket nőnap alkalmából.

Benedek Bálint

Karvalics Sándorné is kapott virágot Bata Zoltán polgármestertől

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet Magyarországon 1948 óta március 8-án tartanak. – Mikor a Teremtő egyszer jót akart tenni, egy nőt alkotott, kit majd öröm lesz szeretni – mondta köszöntőjében Bata Zoltán, Pat polgármestere. – Nők vesznek körül az otthonomban, sőt a munkahelyemen is. A türelem, a segítőkészség, a kedvesség, a megértés és a támogatás az, amit ezeknek a hölgyeknek köszönök. A polgármester hozzátette: amellett, hogy társaink az életben, sokkal többet tesznek értünk, férfiakért. Testükben hordják és nevelik gyermekeinket, de megteremtik az otthont, vigasztalnak és támogatnak. A pati hölgyek a kedves szavak mellé a zalaegerszegi Jurina Beáta, Bellus Attila és Szilinyi Arnold színművészek műsorát kapták ajándékba. Becsehelyen a faluházban is kedves ünnepségen köszöntötték a nőket. A pálinka- és a borkóstoló mellett Kasza Tibor énekes adott műsort. A másik dél-zalai településen, Gelsén ugyancsak a nőket ünnepelték. Az iskolások műsorát követően a Zalaapáti Harmonikások fellépése szórakoztatta a rendezvény résztvevőit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!