Hírek

2016.06.10. 09:59

Holttest az esővíztározóban

Nagykanizsa – Információink szerint hétfőn, a kora esti órákban egy holttestet találtak a Raktárházi úton, a Nagyrécse felé vezető út jobb oldalán lévő esővíztározóban.

Szabó Zsófia

Úgy tudjuk, az áldozat már jóval korábban a vízben volt, mielőtt rátaláltak, s azt is, hogy a külsérelmi nyomok alapján nem zárható ki az idegenkezűség gyanúja sem.

Megkerestük az üggyel kapcsolatban a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot. Sznopek Veronika sajtószóvivő azt közölte, az esetről nem adnak ki semmilyen információt. Így arról sem, hogy nő vagy férfi az áldozat, illetve, hogy milyen okból fulladt a vízbe, esetleg erőszak történt-e - ahogy arról lapunk meg nem erősített információt szerzett.

A holttestre az autópálya melletti víztározóban találtak rá. Fotó: Szakony Attila

A Zala Megyei Katasztrófavédelmet is felkerestük az eset kapcsán. Cseresznyés Dániel szóvivő a zaol.hu-nak elmondta, a rendőrség kérte fel őket egy, a víz felszínén lévő holttest kiemelésére.

Ezt követően a Nagykanizsai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság a helyszínre érkezett. Egy tűzoltó húzta ki a víz felszínén lebegő holttestet, majd átadta a rendőrség munkatársainak.

Információink szerint – noha minderről sem a rendőrség, sem a katasztrófavédelem nem beszélt – egyelőre azonosítani sem tudják az áldozatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!