Viharos erejű szél és homokvihar Zalában - Küldjön képet ön is!

2017. április 19., 15:41 szerző: Zalai Hírlap fotós: Horváth A. Attila, Pezzetta Umberto, Szakony Attila
komment
Zala megyében délelőttől kezdődött a szélvihar. Mint a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatott szerdán 14 óráig három tűzoltó beavatkozást igénylő jelzés érkezett a megye területéről.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Keszthelyen kora délelőtt a Kisfaludy utcában a viharos erejű szél kiszakította egy családi ház használaton kívüli fém kéményének tartó bilincseit, amely a gyalogosokat veszélyeztette. A tűzoltók lebontották a veszélyes füstelvezetőt, az eset során szerencsére nem sérült meg senki.

Zalaegerszegen is havas eső és nagy szél teszi kellemetlenné a szabadban tartózkodást. Az utcákon kevés gyalogost látni, kifejezetten télies az időjárás

Fél tizenegy körül  a galamboki  Somogyi Béla útra dőlt egy egy fa, akadályozva a közlekedőket. A zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói darabolták fel és távolították el a vihar okozta akadályt. Ugyancsak fél tizenegy körül Nemesapáti külterületén egy fa dőlt az útra teljes útlezárást okozva. A forgalmi akadályt a Zalaegerszegről érkező hivatásos tűzoltók szüntették meg motoros láncfűrésszel.

A Magyarszerdahely és Újudvar közötti úton homokvihar pusztított.

Küldjön képet! ZAOL.HU

Küldjön képet! ZAOL.HU

Ha valami érdekeset fényképezett, küldje el nekünk!

Zalai Hírlap

2017. április 19., 15:41 szerző: Zalai Hírlap fotós: Horváth A. Attila, Pezzetta Umberto, Szakony Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...