Hírek

2017.04.19. 13:45

Viharos erejű szél és homokvihar Zalában - Küldjön képet ön is!

Zala megyében délelőttől kezdődött a szélvihar. Mint a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatott szerdán 14 óráig három tűzoltó beavatkozást igénylő jelzés érkezett a megye területéről.

Zalai Hírlap

Keszthelyen kora délelőtt a Kisfaludy utcában a viharos erejű szél kiszakította egy családi ház használaton kívüli fém kéményének tartó bilincseit, amely a gyalogosokat veszélyeztette. A tűzoltók lebontották a veszélyes füstelvezetőt, az eset során szerencsére nem sérült meg senki.

Zalaegerszegen is havas eső és nagy szél teszi kellemetlenné a szabadban tartózkodást. Az utcákon kevés gyalogost látni, kifejezetten télies az időjárás

Fél tizenegy körül  a galamboki  Somogyi Béla útra dőlt egy egy fa, akadályozva a közlekedőket. A zalakarosi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói darabolták fel és távolították el a vihar okozta akadályt. Ugyancsak fél tizenegy körül Nemesapáti külterületén egy fa dőlt az útra teljes útlezárást okozva. A forgalmi akadályt a Zalaegerszegről érkező hivatásos tűzoltók szüntették meg motoros láncfűrésszel.

A Magyarszerdahely és Újudvar közötti úton homokvihar pusztított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!