Hírek

2016.03.11. 09:19

Idős emberektől lopott a román állampolgárságú nő

A helyi rendőrök egy 30 éves román állampolgárságú nőt vettek őrizetbe Zalaszentgróton.

A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. december 4. és 2016. február 16. közötti időszakban Zalaszentgróton, a Batthyány Lajos utcában és a Katalin-lakótelepen több idős ember házába is bement. A 30 éves K. Elisabeta és az eddig még ismeretlen társai elterelték a lakók figyelmét, és a lakások hálószobájából elvitték az ott lakók megtakarított pénzét. A tolvajok több százezer forinttal károsították meg a sértetteket.

Az egyik idős asszonyhoz az elkövetők 2016. február 16-án 9 óra és 10 óra közötti időben újsággyűjtésre hivatkozva jutottak be és több alkalommal is megpróbálták elvonni a figyelmét, de a sértett határozott fellépéssel kitessékelte őket a lakásból.

A gyanúsítottat 2016. március 10-én Zalaszentgróton, a Széchenyi utcában igazoltatták a járőrök, majd előállították a helyi rendőrőrsre. A 30 éves nőt kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság Zalaszentgróti Rendőrőrs lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a román állampolgárságú nő ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!