Hírek

2017.01.27. 19:16

Izgalmas, reményteli időszakra készülnek Zalaszentgróton

Zalaszentgrót - Újévi fogadást tartott pénteken Zalaszentgrót önkormányzata a Fiáker vendéglőben.

Szabó Judit

A helyi közélet és gazdasági élet szereplőinek, s a város partnereinek részvételével zajlott rendezvényen Baracskai József polgármester köszöntötte a megjelenteket. Külön üdvözölte az önkormányzat új képviselőjét, Mazzag Zoltánt, aki a nemrég elhunyt Beke László alpolgármester megüresedett helyére került a képviselő-testületbe a Fidesz-KDNP listájáról.

Kajári Attila, a zalaegerszegi tankerület igazgatója és Baracskai József polgármester az újévi fogadáson
Fotó: Szabó Judit

Beszédében a polgármester az elmúlt év történéseiből kiemelte az idősek tanácsa és az ifjúsági önkormányzat megalakulását, hangsúlyozva: szeretnék ötvözni az idősek tapasztalatát és a fiatalság dinamizmusát a munkájukban.

A város tavalyi eredményeinek felsorolásától eltekintett, ehelyett a megvalósult fejlesztésekről szóló, most megjelent kiadványt ajánlotta a vendégek figyelmébe, amiben - mint mondta - benne van, amit 2016-ban több százmillió forintból létrehoztak. A kiadvány felsorolja az idei célokat is, „izgalmas, reményteli” időszakot vázolva. A zalaszentgróti Városmarketing Iroda újévi fogadáson levetített kisfilmje pedig a tavalyi év leghangulatosabb pillanatait adta vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!