Hírek

2017.01.20. 14:16

Jeles átlagra ösztönző kezdeményezés

Zalaegerszeg - A becslések szerint több mint 800 Zalaegerszegen tanuló középiskolás diák veheti át a félévi bizonyítványa mellé a CafeMark kártyát.

Magyar Hajnalka

A kis kártya a 4,5 feletti félévi átlag fejében jár, s arra jogosítja tulajdonosát, hogy február 1-től a félév végéig három alkoholmentes italt fogyasszon el térítés nélkül az egyik belvárosi kávézóban.

Baranyai Marcell (jobbról)  a CafeMark kártyát mutatja a sajtótájékoztatón. Mellette Balaicz Zoltán, valamint Simon Tamás Fotó: Katona Tibor

A jó tanulmányi eredményre ösztönző kezdeményezésről tegnap tartottak sajtótájékoztatót, ahol Balaicz Zoltán polgármester a városi diákönkormányzattal kialakított gyümölcsöző együttműködésről beszélt. Baranyai Marcell, a diákönkormányzat képviselője, a program ötletgazdája kiemelte, az országban is példátlan a diákönkormányzat, a polgármester és egy vállalkozó ilyetén együttgondolkodása. Simon Tamás, a kávézó üzemeltetője a hosszú távú együttműködés lehetőségét is felvetette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!