Jobbik: sajtóreggeli és tájékoztató "Sikerpropaganda kontra valóság" címmel

2017. február 16., 21:18 szerző: Pásztor András, Gyuricza Ferenc fotós: Szakony Attila
komment
Nagykanizsa, Zalalövő - Már javában zajlik a jelöltállítás folyamata a Jobbiknál és a párt gőzerővel készül a jövő évi parlamenti választásokra - jelentette be a csütörtöki sajtóreggelin Zakó László, a párt régiós igazgatója.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Sajtóreggelivel egybekötött beszélgetésre várta csütörtökön a Jobbik zalai szervezete a média képviselőit. Zakó László, a párt régiós - Zala, Vas, Somogy - igazgatója elöljáróban elmondta: a Jobbiknak vannak ugyan néppártosodási törekvései, de a nemzeti radikalizmust továbbra is vállalják abban az értelemben, amit például a korrupció felszámolásáról gondolnak.

- Szeretnénk eljutni azokhoz a ma még bizonytalan választókhoz, akik hozzánk hasonlóan tenni akaró, hazájukat féltő emberek - hangsúlyozta Zakó László, majd hozzátette: a sajtó ebben a feladatban segíteni, de gátolni is tudja törekvéseiket. - Nem kérünk és nem várunk el különleges bánásmódot, azt szeretnénk, ha korrekt, kiegyensúlyozott tájékoztatást kapna az ország lakossága.

Zakó László (az asztalfőn) kötetlen beszélgetésre hívta a sajtót Fotó: Szakony Attila

A régiós igazgató elárulta: a Jobbiknál már zajlik a jelöltállítás, s nem készülnek koalíciót kötni sem a baloldali, sem a kormánypártokkal.

Zalalövőn Benke Richárd, a Jobbik választókerületi elnöke tartott Sikerpropaganda kontra valóság címmel tájékoztatót. Kiemelte: a Fidesz-kormány milliárdokat szór el az adófizetők pénzéből a saját intézkedései sikerként történő bemutatására, ám ezt a pénzt költhetnék nyugdíjra, bérekre, tankönyvekre, gyermekétkeztetésre. Ráadásul a propagandaanyagok készítésének, reklámjának költsége "kormányhoz közeli haverok" zsebeibe vándorol vissza, mondta.

Az emberek nem óriásplakátokon akarják olvasni, hogy "Magyarország erősödik", ha egy több műszakban dolgozó gyári munkás a fizetéséből alig tud megélni - hangsúlyozta Benke Richárd.

Pásztor András, Gyuricza Ferenc

2017. február 16., 21:18 szerző: Pásztor András, Gyuricza Ferenc fotós: Szakony Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...