Hírek

2017.06.07. 13:03

Jótékony forintok a megyei kórháznak

ZALAEGERSZEG - A május közepén megrendezett jótékonysági légvárnapon befolyt 240 ezer forint adományt a felajánlók szerdán adták át jelképesen a Zala Megyei Szent Rafael Kórház gyermekosztálya számára.

Magyar Hajnalka

A    szervező  Keresztury VMK nevében Flaisz Gergő igazgató szólt azon törekvésükről, hogy igyekeznek mind gyakrabban jótékony célt rendelni programjaikhoz. Balaicz Zoltán polgármester arról beszélt,  e  gesztusban újabb bizonyítékát  látja, hogy a megyeszékhely kiérdemli a segítség városa titulust.

Falisz Gergő, Forintos István, dr. Gárdos László, dr. Halász Gabriella és Balaicz Zoltán
Fotó: Magyar Hajnalka

Kiemelte Forintos István vállalkozó jó példáját, valamint felhívta a figyelmet a város augusztusi jótékonysági főzőnapjára, ahol a különleges mentőket és ugyancsak a kórházat segítheti  a bevétel. Dr. Halász Gabriella, a kórház főigazgatója megköszönte az adományt, amelyből 100 ezer forintot egy, a gyermekrehabilitációt szolgáló hidraulikus ágyra költenek, a többi 140 ezer pedig a gyermekintenzív mindennapi munkájához szükséges apró, de fontos eszközök beszerzését szolgálja.

Dr. Gárdos László, a gyermekosztály vezetője ugyancsak a civil támogatók érdemeit emelte ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!