Hírek

2016.02.03. 08:46

Kábítószergyanús anyagot és gyakorló gránátot is találtak Lentiben

A házkutatás során a kábítószer-kereső kutya, az ágyon egy kisméretű faládában, két csomag ismeretlen növényi magot, valamint egy fém dobozban lévő nylon zacskóban, kábítószergyanús zöld növényi törmeléket talált.

Fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Lenti Rendőrkapitányság járőrei 2016. február 2-án 13 óra 35 perckor ellenőriztek egy járművet, ami a Lenti Vár mögötti területen, a Kerka patak mellett várakozott. Az autóban ülő két férfi ruházatának átvizsgálásakor, két kisebb adag papírtörlőbe csomagolt, valamint a kocsi utasteréből, kaparós sorsjegybe hajtogatott, aprított zöld növényi törmelék került elő.

A 40 éves helyi férfi lakásán a házkutatás során „Nyíl” a kábítószer-kereső kutya, az ágyon egy kisméretű faládában, két csomag ismeretlen növényi magot, valamint egy fém dobozban lévő nylon zacskóban, kábítószergyanús zöld növényi törmeléket talált. A rendőrök a ház padlásán két darab gyakorló gránátot kutattak fel, amit a tűzszerészek szállítottak el a helyszínről.

A Lenti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt eljárást indított az ügyben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!